Festministeriet official logo
E:fest@festministeriet.dk
A:Kongstedvej 1
DK - 4200 Slagelse
CVR:3326 2434

© 2021 Festministeriet.dk
All Rights Reserved

Julefrokost

Julefrokost er noget særligt

Den årlige julefrokost har i de fleste virksomheder en særlig betydning.

Julefrokost er noget særligt
Julefrokost er noget særligt

Den årlige julefrokost har i de fleste virksomheder en særlig betydning. Mens julefrokosten for ledelsen er en måde at anerkende
medarbejdernes indsats i året, der er gået, er det for medarbejderne en chance for at være sammen med kolleger på en lidt mere
festlig måde end i hverdagen, måske endda på tværs af afdelinger.

Julefrokost i enhver afskygning

Julefrokoster findes i mange afskygninger, lige fra den mindre på arbejdspladsen til det større bal på hotellet. Vi har afholdt alle former for fester, og vi har opskriften på en succesfuld julefrokost, både hvis det skal være i firmaet, eller hvis det skal være ude.

Og vi hjælper gerne med at finde en egnet lokation, hvis festen skal afholdes ude, ligesom vi også gerne kommer med forslag til elementer, der kan gøre julefrokosten ekstra festlig.

Julefrokost i enhver afskygning

Julefrokost med tema

Vil I gerne gøre julefrokosten til andet og mere end en julefrokost?

Så anbefaler vi en temafest. Vi har holdt mange forskellige julefrokoster med temaer lige fra tarteletfestival til jungle zoo. Og uanset om du selv har en idé til tema eller ikke, kan vi hjælpe.

Vores professionelle eventmagere rådgiver grundigt og præsenterer alle muligheder for dig, så du har et solidt fundament for din beslutning.

Julefrokost med tema
Julefrokost i firmaet

Julefrokost i firmaet

Har I selv de perfekte rammer til en festlig julefrokost, men mangler I pynten til at skabe de helt perfekte rammer, der vil få julestemningen helt i top?

Så kan festministeriet hjælpe! Vi har et stort lager af alverdens julepynt, fra det helt klassiske julepynt til udsmykning af lokalet, en borddækning som vil garantere julestemning i top og det helt store og exceptionelle juletræ.

Intet er for småt eller for stort til os! Derudover kan vi med vores samarbejdspartner ShowTech også sørge for den helt rigtige belysning, der med garanti vil skabe festlige vibes til din fest.

Totalarrangement inkl. catering

Uanset om I skal holde din julefrokost i firmaet eller ude, kan vi varetage hele arrangementet.

Vi har en fast cater tilknyttet vores firma, der kan tilberede lige den menu, I drømmer om. Så uanset om I går efter en traditionel julefrokost, eller noget helt andet, kan vi hjælpe. Og vi rådgiver også gerne, hvis I er i tvivl om, hvad menuen skal stå på.

Alle retter tilberedes ud fra de bedste, friske råvarer og menuerne ikke alene smager godt, de ser også godt ud.

Totalarrangement inkl. catering
Julefrokost i byen

Julefrokost i byen

Vi kan både hjælpe jer, hvis I har kig på en specifik lokation eller hvis I er på bar bund. Med mange års virke indenfor vores branche, har vi et indgående kendskab til festlokationer over hele Sjælland.

Så har I drømmen, finder vi stedet. Vi tager os af al dialog med eksterne leverandører, så I har samme faste kontaktperson gennem hele forløbet. Nemmere bliver det ikke.

Mødekommende medarbejdere

Skal I planlægge en god julefrokost, så lad os gøre det nemt for jer.
Vores imødekommende medarbejdere sidder klar til at sparre og rådgive.

Alle vores medarbejdere er erfarne, og deres fornemste opgave er, at hjælpe jer med at planlægge en fest, der huskes længe efter.

Imødekommende medarbejdere

Kontakt

Ring til os i dag på 70 20 00 81 eller send os en mail på fest@festministeriet.dk

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du brugen af cookies. Læs mere